ZOMERVROUW
Mijn favoriete recepten....
Ik houd van lekker eten, al is dat een heel relatief begrip, want wat ik heerlijk kan vinden, kan een ander mogelijk niet lekker vinden en omgekeerd.
Zo zal ik zelf geen haring, garnalen of mosselen eten, sterker nog, ik heb daar een intense afkeer van!
Over het algemeen zijn er verder maar weinig groenten, die ik niet lekker vind.
Ik eet wel vlees, maar in heel kleine hoeveelheden, het formaat van de stukjes vlees van een gourmet- of fondueschotel en dan meer als smaakmaker en de jus, die je ervan krijgt.
Ook eet ik vrij traditioneel, dus aardappels, groente en een stukje vlees of vis, al maak ik ook regelmatig een uitstapje naar een ovenschotel.
Saai?
Zeker niet, want het is maar net, hoe je een Hollandse maaltijd klaarmaakt!
Daarnaast maak ik soms gerechten met een Indonesische twist, zoals een vissaus, maiskoekjes en vlees met petehbonen.
Even terug in de tijd:
Mijn moeder kon lekker koken en ze vond het ook leuk om te doen, al had ze er vaak weinig tijd voor, maar op vrijdag- en zaterdagavonden kon ze soms langduriger gerechten maken, waarbij ik dan op het aanrecht zat toe te kijken, hoe ze het deed en genoot van de heerlijke geuren.
Omdat ze goed en lekker kon koken, ga je ook je smaak ontwikkelen om later zelf lekker te koken en vooral lekker eten.
In ieder geval heb ik mijn kinderen maar zelden horen klagen of iets niet lustten ;)
Ik heb wat favoriete recepten, die ik op mijn website wil zetten, die als inspiratie kunnen dienen.
Geen enkel recept is vaststaand en ik kan een recept wel als leidraad gebruiken, maar met een eigen invulling en naar mijn eigen smaak.
Ik heb verschillende pagina's gemaakt, die nu nog leeg zijn en waarvan ik op deze pagina een index wil maken.
Waar mogelijk plaats ik foto's bij gerechten.
De komende tijd zal ik geleidelijk aan de pagina's vullen met mijn favoriete recepten.
Zo zal ik zelf geen haring, garnalen of mosselen eten, sterker nog, ik heb daar een intense afkeer van!
Over het algemeen zijn er verder maar weinig groenten, die ik niet lekker vind.
Ik eet wel vlees, maar in heel kleine hoeveelheden, het formaat van de stukjes vlees van een gourmet- of fondueschotel en dan meer als smaakmaker en de jus, die je ervan krijgt.
Ook eet ik vrij traditioneel, dus aardappels, groente en een stukje vlees of vis, al maak ik ook regelmatig een uitstapje naar een ovenschotel.
Saai?
Zeker niet, want het is maar net, hoe je een Hollandse maaltijd klaarmaakt!
Daarnaast maak ik soms gerechten met een Indonesische twist, zoals een vissaus, maiskoekjes en vlees met petehbonen.
Even terug in de tijd:
Mijn moeder kon lekker koken en ze vond het ook leuk om te doen, al had ze er vaak weinig tijd voor, maar op vrijdag- en zaterdagavonden kon ze soms langduriger gerechten maken, waarbij ik dan op het aanrecht zat toe te kijken, hoe ze het deed en genoot van de heerlijke geuren.
Omdat ze goed en lekker kon koken, ga je ook je smaak ontwikkelen om later zelf lekker te koken en vooral lekker eten.
In ieder geval heb ik mijn kinderen maar zelden horen klagen of iets niet lustten ;)
Ik heb wat favoriete recepten, die ik op mijn website wil zetten, die als inspiratie kunnen dienen.
Geen enkel recept is vaststaand en ik kan een recept wel als leidraad gebruiken, maar met een eigen invulling en naar mijn eigen smaak.
Ik heb verschillende pagina's gemaakt, die nu nog leeg zijn en waarvan ik op deze pagina een index wil maken.
Waar mogelijk plaats ik foto's bij gerechten.
De komende tijd zal ik geleidelijk aan de pagina's vullen met mijn favoriete recepten.
Groente
|
Vleesgerechten
|
Sauzen
|